Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanjaa livenä verkossa Ventana 2, taso A2 (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 16.11.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Kurssi sinulle, joka olet lukenut espanjaa noin vuoden verran, ja nyt haluat jatkaa! Kertaamme alkeiskurssin asioita sekä opimme puhumaan mm. säästä ja arjesta sekä asioimaan lääkärissä. Teemme paljon keskusteluharjoituksia pareittain. Kurssilta saat rohkeutta puhua espanjaa sekä lisää tietoa Espanjan kielestä ja kulttuurista. Kurssi toteutetaan etäopetuksena Zoomilla. Ennen kurssin alkua opiskelija saa sähköpostitse ohjeet ja linkin Zoomiin.

Välineet: Opiskeijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Oppimateriaali: Ventana 2 kpl 1-4

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17:00 – 18:30 (11 krt, 22 t)

Kurssimaksu: 51 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 16.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202087

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content