Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanja: Multinational Spanish on Skype – Monikansallista espanjaa Skypessä (verkkokurssi)

torstai 15.10. - torstai 17.12.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Huom! Kurssi siirtyy aloitettavaksi myöhemmin ilmoittettavana ajankohtana loka-marraskuussa 2020! Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkka aloituspäivä sähköpostitse. Lisätietoja antaa Tuija Hyvönen tuija@sastamalanopisto.fi 

Note! The course is postponed until further notice in October or November 2020. All the registered students will be informed on the start date by email as soon as the dates are confirmed! You can ask for more information in this address tuija@sastamalanopisto.fi

Curso de español avanzado dirigido a quienes quieran conversar sobre diferentes temas con personas de otros países. Nivel B2-C2. Las clases son impartidas por una profesora nativa, a través de Skype.

Una semana antes de cada clase, la profesora publica en una direccin de Google docs, el tema y las preguntas que se respondern en el siguiente encuentro. Durante la clase, la profesora utiliza cmara web y transcribe las intervenciones de los participantes en el mismo archivo de Google docs.

Para participar en el curso se necesita conexin a internet, auriculares con micrfono y una cuenta de Skype, programa gratuito al que se puede acceder desde el teléfono, tableta u ordenador. Con los estudiantes nuevos se hace una prueba técnica antes de la primera clase.

Online course registration requires a Finnish social security number. If you do not have one, please register at the teacher by email encursiva@gmail.com or send an email to tuija@sastamalanopisto.fi

Opiskelijoiden palautteita:

“Me gusta que la lengua materna de la profesora sea el español, que da el tema y las preguntas unos días antes de la clase, así que se puede preparar lo que se va a decir. He participado en otros cursos sin tal estructura donde es muy probable que uno o dos superelocuentes dominen el curso. Resumen: estoy muy contento con el curso.”
Vapaa käännös: Pidän, että opettajan äidinkieli on espanja, myös että hän antaa aiheen ja sen kysymykset etukäteen, niin on mahdollista valmistautua mitä sanotaan. Olen ollut eri kurseilla, joilla on ollut eri rakenne, ja mitä todennäköisesti tapahtuu on, että yksi tai kaksi puhuvaa valtaavat kurssin. Tiivistelmä: olen tosi tyytyväinen kurssiin”
– Mies, Saksa
“Carolina, kiitos antoisasta ja mielenkiintoisesta lukuvuodesta espanjankielen parissa! Olet tuonut poikkeuksellisen monipuolisesti haastaviakin aiheita keskusteluun. Käsiteltyihin kysymyksiin ei ole “oikeita” eikä “vääriä” vastauksia, vaan mielipiteiitä ja näkemyksiä eri näkökulmista. Monet asiat ovat saaneet pohtimaan syvemminkin. Monipuolinen on myös Sinun keskustelupiiri, Suomen ja Saksan eri alueilta. Tämä myös rikastuttaa keskustelua, ja tuo lisäarvoa.
Joskus on vastaan tullut pieniä teknisiä ongelmia, mutta ne ovat ratkenneet, ja ohjelma on viety tunnontarkasti läpi. Koronakaan ei tuonut ongelmia, ei ohjelmaan, eikä osanottajille.
– Mies, 73 v., Suomi
“I have been taking part in Carolinas Spanish conversation course for for many semesters now. She always sends a number of questions on varied topics about a week before which is very helpful as I can prepare for the lesson.
Topics range from current affairs like politics, economy etc. to more general and personal subjects that stimulate and activate my vocabulary and expression in Spanish. Im always looking forward to the next lesson. A big “Thank you” to Carolina!”
– Mies, Saksa
Barbara Leisner: “Quiero participar otra vez en otoño porque me gusta mucho hablar con nuestra profesora y con los otros participantes. No solo puedo aprender y practicar mi español desde mi casa sino que también aprendo mucho de otras culturas porque estoy en un curso multinational. Me beneficio mucho de este curso.”
Vapaa käännös: Haluan osallistua uudelleen ensi syksynä, koska tykkään puhua meidän opettajan kanssa sekä toisten osallistujien kanssa. Ei vain voin oppia ja harjoitella espanjaa kotoa, vaan opin myös toisista kulttuureista, koska olen kansainvälisessä kurssilla. Hyödyn paljon tästä kurssista. 
– Nainen, Saksa
“Parasta kursissa on, että siellä harjoitellaan espanjan puhumista ja että saan osallistua kotoa käsin. Ei tarvitse matkustaa mihinkään. On myös mukavaa, että kunkin viikon keskustelunaiheet saadaan etukäteen ja niihin voi tutustua  ennakkoon.  Opettaja on innostanut meitä keskustelemaan haastavistakin aiheista hauskasti ja tehokkaasti”
Nainen, Saksa

Olen osallistunut espanjan verkkokurssiin Multinational Spanish. Kurssi on ollut erittäin tehokas. Carolina on onnistunut valitsemaan mielenkiintoisia keskustelunaiheita kurssin nettitapaamisiin.  Se on saanut minut opiskelemaa espanjaa säännöllisesti. Nimenomaa puhutun kielen taitoni on kohentunut vuoden aikana. On ollut myös mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia eri puolelta Eurooppaa kotoisin olevien opiskelijoiden kanssa espanjaksi. Toivon, että kurssi jatkuu myös ensi vuonna. Odotan innolla ensi syksyä ja kurssin jatkumista.

– Mies, Suomi

Päivä ja kellonaika: To klo 11.00 – 12.00

Kurssimaksu: 45 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 15.10.
Loppuu:
torstai 17.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/sastamala/course.php?l=fi&t=3794

Järjestäjä

Sastamalan opisto
Puhelin:
040 138 2034
Kotisivu:
https://sastamalanopisto.fi/
Skip to content