Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanja A2.1 Lisää espanjaa livenä verkossa (verkkokurssi)

20.1.2021 - 7.4.2021

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.
Espanjan jatkokurssilla sukellamme syvemmälle espanjankielisen maailman kulttuuriin ja kielioppiin.
Tutustumme tarkemmin espanjankielisen maailman perinteisiin ja perhejuhliin. Harjoittelemme runsaasti erilaisia viestintätilanteita kuten kertomaan elämänkatsomuksesta sekä urasta ja työstä. Kurssilla on tavoitteena oppia mm. ilmaisemaan toiveita sekä oman kannan kertomista subjunktiivin avulla. Kielioppi keskittyy lähinnä subjunktiivin käyttöön.

Oppitunneilla harjoitellaan kommunikointia ja puhevalmiuksia verkon menetelmin. Verkkotapaamisissa opettaja antaa tehtäviä viikoittain.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti (livenä) verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan ja osallistua voi mistä päin Suomea tahansa. Opiskelija tarvitsee hyvän internetyhteyden ja headsetin. Anna ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle ohjeet kurssialustalle kirjautumiseksi.

Huom. Blackboard Collaborate -osoitteeseen pitää kirjautua viimeistään 20 minuuttia ennen alkua.

Online-kurssien aloitusinfo ja tekninen perehdytys kuuluu kurssihintaan.

Oppimateriaali: Ventana 4 kpl 2-4
Päivä ja kellonaika: Ke klo 17:15 – 18:45, yhteensä 11 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 37 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
20.1.2021
Loppuu:
7.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E210686

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content