Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Englannin perusteet (verkkokurssi)

tiistai 1.9. - tiistai 24.11.

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Tervetuloa kertaamaan yleis- ja matkailusanaston avulla englannin kielen perusasioita: Kysymysten ja lauseiden muodostaminen, Small talk -aiheita jne. Sopii kaikille, jotka haluavat kerrata ja kehittää peruskielitaitoaan. Opiskelemme Peda.net verkko-oppimisympäristössä, jota on helppo käyttää. Voimme ottaa myös puheyhteyden sovittuina aikoina esim. Skype tai Zoom -ohjelmilla. Vapaaehtoinen aloitustapaaminen tiistaina 1.9.2020 klo 17.30 – 19.30 Naantalin opistolla. Ilmoittauduthan siihen erikseen opettajalle sähköpostilla: jsaari.allendo@gmail.com

Taitotaso: A1 – A2. Oppimateriaali  25 € hankitaan opettajan kautta. Järjestetään yhteistyössä Paimion opiston kanssa.

Keskusteluaiheina mm. lentokentällä, hotellissa, ravintolassa, ostoksilla, kahvilassa ja rautatieasemalla asioiminen, lääkärissä käynti, tien kysyminen ja neuvominen. Small talk’iakin harrastamme hieman! Kieliopissa kertaamme sanajärjestyksen ja kysymysten muodostamisen. Katsomme myös pää- ja sivulauseita, artikkeleiden käyttöä sekä verbin taivutusta preesensissä. Sopii kaikille, jotka haluavat kerrata perusteita ja edistää puheen tuottamista. Materiaali on Peda.net’issä myös Word-tiedostoina, jolloin sen voi halutessaan printata ja tallentaa itselle. Aloitustapaamisessa esitellään Peda.netin käyttö ja materiaalit. Oma tietokone mukaan!

Päivä ja kellonaika: Ti klo 17.30 – 19.00 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 30 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 1.9.
Loppuu:
tiistai 24.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/naantali/course.php?l=fi&t=3908

Järjestäjä

Naantalin opisto
Puhelin:
02 4345 307
Sähköposti:
paula.neuvonen@naantali.fi
Kotisivu:
https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/naantalin-opisto
Skip to content