Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Englannin kieliopin hienosäätöä ja kuuntelua verkossa B1-B2 (verkkokurssi)

19.1.2021 - 6.4.2021

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Kurssilla syvennät englannin kielen kielioppirakenteita, joiden avulla pystyt ilmaisemaan itseäsi monipuolisemmin ja kehität kuuntelutaitoa keskitasolla. Viikoittainen aihe sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Lähtötaso B1-B2.

Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, lauseenvastikkeet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit, paljoussanat ja lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon. Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, joita varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kurssi toteutetaan Redita Oy:n ylläpitämässä Chamilo -verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssin asiakasrekisteri on Kuopion kansalaisopiston ylläpitämä ja Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista varten. Yksilöivä tieto käyttäjästä on tarpeellinen osallistumistiedon keräämistä varten sekä käyttäjätunnusten ja salasanojen luontiin verkko- oppimisympäristöön. Kurssilla tapahtuvan toiminnan rekisterin pitäjä on Redita Oy. Tutustuttuaan Reditan Oy:n ylläpitämän Chamilo –verkko-oppimisympäristön rekisteriselosteeseen kurssille osallistujat voivat itse arvioida ja antaa suostumuksensa siitä, mitä tietoa haluavat jakaa itsestään kurssilla.

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt sen, että Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista varten. Chamilo –oppimisympäristön rekisteriselosteeseen ja Kuopion kansalaisopiston tietosuojaselosteeseen voi tutustua opiston nettisivuilla.

Kurssimaksu: 64,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
19.1.2021
Loppuu:
6.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=19675

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content