Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa A2 (verkkokurssi)

tiistai 8.9. - tiistai 24.11.

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Kurssilla harjoittelet englannin kielen perusrakenteita, joiden avulla pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja kehität peruskuuntelutaitoa. Viikoittainen aihe sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Lähtötaso A2.

Kurssin aiheet: artikkeleiden käyttö, ajan ja paikan prepositiot, muodollinen subjekti, pronominit, genetiivi, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys. Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja  tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge),  kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä  kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus  verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kurssi toteutetaan Redita Oy:n ylläpitämässä Chamilo -verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssin asiakasrekisteri on Kuopion kansalaisopiston ylläpitämä ja Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista varten. Yksilöivä tieto käyttäjästä on tarpeellinen osallistumistiedon keräämistä varten sekä käyttäjätunnusten ja salasanojen luontiin verkko- oppimisympäristöön. Kurssilla tapahtuvan toiminnan rekisterin pitäjä on Redita Oy. Tutustuttuaan Reditan Oy:n ylläpitämän Chamilo –verkko-oppimisympäristön rekisteriselosteeseen kurssille osallistujat voivat itse arvioida ja antaa suostumuksensa siitä, mitä tietoa haluavat jakaa itsestään kurssilla.

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt sen, että Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista varten. Chamilo –oppimisympäristön rekisteriselosteeseen ja Kuopion kansalaisopiston tietosuojaselosteeseen voi tutustua opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla.

Kurssimaksu: 64,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
tiistai 24.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=19673

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content