Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Elektronisen musiikin tuotantokurssi (verkkokurssi)

maanantai 2.11. - maanantai 23.11.

Sumea kuva valonauhoista pimenevässä illassa.

Oletko kiinnostunut elektronisesta musiikista? Haluaisitko tehdä musiikkia käyttäen tietokonettasi? Tällä verkkokurssilla tutustumme Cubase – digitaaliseen äänityöasemaan ja virtuaali-instrumenttien käyttöön. Lisäksi tutustumme musiikin säveltämiseen sekä tapoihin hyödyntää Cubasea missä tahansa musiikkigenressä. Liiikkeelle lähdemme Cubasen-perusteista ja matkalla tutustumme artistien, kuten Skrillex ja Avicii, tapoihin tuottaa musiikkia. Saat kerran viikossa sähköpostiisi harjoitusvideon ja harjoitustehtäviä. Voit olla opettajaan yhteydessä  harjoituksiin ja musiikin tekoon liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset oman tietokoneen, kuulokkeet, sekä jonkun version Cubasesta.  Kurssi soveltuu yli 13-vuotiaille. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei välttämättä tarvita.

Kurssimaksu: 46 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 2.11.
Loppuu:
maanantai 23.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6622

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content