Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Elämänhallintavalmennus (verkkokurssi)

maanantai 12.10. - maanantai 30.11.

Elämässä sattuu ja tapahtuu: yllätyksiä, muutoksia ja käänteitä, joihin ei aina voi vaikuttaa ja jotka eivät aina ole toivottavia. Miten näistä muutoksista voi selvitä, säilyttää toimintakykynsä ja jatkaa eteenpäin? Elämänhallinta- ja sopeutumistaidot ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukipilarit.

Positiiviseen psykologiaan ja toimintaterapiaan perustuvan valmennuksen avulla opit sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja edistämään elämänlaatua haasteista riippumatta. Toimintaterapia mahdollistaa ihmisille mielekkään ja toimivan arjen. Sen avulla tuodaan hyvinvoinnin tekniikat osaksi arkipäiväistä elämää ja rakennetaan toimiva ja hyvinvointia edistävä arki. Verkkokurssi kokoontuu livestreamin välityksellä annettuna kellonaikana. Saat ennen kurssin alkua sähköpostiin ohjeet kurssin toimintatavoista. Mikäli et pysty osallistumaan reaaliaikaiseen verkko-opetukseen, voit ostaa kurssin materiaalit suoraan opettajalta ja tutustua niihin itsenäisesti (10 e).

Päivä ja kellonaika: Ma klo 10.00-11.00, yhteensä 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 10 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Vakka-Suomen kansalaisopisto
Puhelin:
040 535 6822
Sähköposti:
toimisto(at)vakkaopisto.fi
Kotisivu:
https://www.vakkaopisto.fi/
Skip to content