Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Eheyttävä liike ja meditaatio (verkkokurssi)

sunnuntai 6.9. - sunnuntai 29.11.

Nainen meditoi laiturilla järven rannalla.

Tue kehon kykyä palautua takaisin eheytymisen ja tasapainon tilaan.

Käytämme kehon tukemiseen hidasta ja tietoista liikettä sekä sydäntä ja mieltä harmonisoivia meditaatioharjoituksia. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua meditaation harjoittamiseen mahdollisimman helpolla tavalla. Tunnit on suunniteltu niin, että meditaatioon laskeutuminen tapahtuu hyvin luontevasti.

Tunnit aloitetaan läsnäoloa liikkeen kautta -harjoituksilla, jotka pääasiassa tehdään makuuasennossa. Liikkeet ovat hyvin yksinkertaisia ja helppoja suorittaa. Tietoisen ja hitaan liikkeen tavoitteena on rauhoittaa kehoa ja mieltä kohti meditaatiota sekä palauttaa kehoa eheytymisen tilaan. Myös yhteys kehon ja mielen välillä vahvistuu. Kurssin myötä saatat lisäksi huomata, että kehosi mekaniikka, liikkuvuus ja joustavuus ovat parantuneet. Teemme tunnin toisella puoliskolla ohjatun meditaation istuen joko tuoleilla tai lattialla, jonka jälkeen laskeudumme vielä lepäämään loppurentoutukseen. Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin jo pidempäänkin meditaatiota harjoittaneille.

Päivä ja kellonaika: Su klo 19:00 – 20:00, 12 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 31 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
sunnuntai 6.9.
Loppuu:
sunnuntai 29.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202813

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content