Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Early Bird Online, English for work A2-B1 (verkkokurssi)

10.9.2020 - 29.4.2021

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Haluatko kohentaa englannin osaamistasi, mutta on vaikea ehtiä kursseille? Tälle kurssille voit osallistua mistä vain. Harjoitellaan small talkia ja erilaisia työelämän tilanteita englanniksi. Tunnin verkkotapaaminen torstaiaamuisin 8.30, aloitetaan päivä ja herätetään aivot englanniksi. Lisäksi tehtäviä kurssin verkkosivulla itsenäiseen harjoitteluun, katso esimerkki opiston Opistopalvelut.fi-sivuilta. Aiheina esimerkiksi tutustuminen ja small talk, puhelimitse asioiminen, sähköposti- ja mobiiliviestintä, oman kaupungin ja työpaikan esittely, ajankohtaiset uutiset. Osallistuminen on mukavinta tietokoneella, jossa on kamera ja mikrofoni, sekä tietysti internetyhteys. Mobiililaitteilla voi myös osallistua tarvittaessa. See you online!

Päivä ja kellonaika: To klo 08.30 – 09.30, koko lukuvuoden kurssi, syyslukukaudella yhteensä 11 tapaamiskertaa, kevätlukukaudella  yhteensä 13 tapaamiskertaa.

Ilmoittautuminen alkaa opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla 16.8.2020 9:00- 

Kurssimaksu: 46 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
29.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/lapua/course.php?l=fi&t=2859

Järjestäjä

Lapuan kansalaisopisto
Puhelin:
06-4384531
Sähköposti:
kansalaisopisto@lapua.fi
Kotisivu:
https://www.lapua.fi/kansalaisopisto/
Skip to content