Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Dynaaminen venyttely senioreille, taso 1-2A, verkko-opetus (verkkokurssi)

torstai 17.9. - perjantai 18.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Virtaavalla liikkeellä hyvinvointia nivelille ja notkeutta koko keholle!
Ota digiloikka harrastamisessa ja osallistu liikuntaharrastukseen kotona!
Kurssilla tavoitteena on, että löydät kehon optimaalisen asennon lisäämällä lihasten pituutta, parantamalla rangan liikkuvuutta ja aktivoimalla syviä lihaksia. Opetuskertojen liikevalikoiman avulla käymme koko kehon läpi erilaisilla avaavilla liikkeillä sekä eri pituisilla venytyksillä. Teemme liikkeet jatkumona ja hyödynnämme hengitystä tehostamaan harjoitusta.

Taso: 1-2 A: Kurssi on fyysisesti keskitasoa. Sopii kuitenkin kaiken kuntoisille. Sisältää myös fyysisesti haastavampia harjoituksia, joille annetaan kevyempiä vaihtoehtoja. Kurssin harjoitukset ovat yksinkertaisia. Aiempaa osaamista lajista ei tarvita.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhtyden, tietokoneen / tabletin / älypuhelimen. Verkko-opetuksen alusta on Blackboard Collaborate ja kurssille liitytään nettilinkin avulla. Et tarvitse kirjautumisia, rekisteröitymisiä tai tilejä mihinkään palveluun. Tarkat ohjeet verkko-opetukseen ja linkin liittymiseen saat viimeistään 2 päivää ennen opetuksen alkua. Jos ilmoittaudut 17.9. jälkeen, laita viesti tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi jotta saat kurssin linkin ja ohjeet.
Lisätiedot: HUOM! Liity verkko-opetukseen aina hyvissä ajoin, jotta opetus pääsee alkamaan ajallaan. Avaa nettiyhteys ja liity opetukseen noin 15min ennen opetuksen alkua.
Päivä ja kellonaika: To klo 13:05 – 14:05, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 31 €

Tiedot

Alkaa:
torstai 17.9.
Loppuu:
perjantai 18.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E201781

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content