Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Día a día – espanjan jatkokurssi (verkkokurssi)

22.1.2021 - 23.4.2021

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Kurssi soveltuu espanjan perusasioiden harjoittelemiseen alkeet hallitseville uudenlaista digitaalista oppimateriaalia hyödyntäen. Tämän kurssin aihepiirejä ovat suku, ystävät ja muut ihmissuhteet, sekä elämään liittyvät rutiinit. Tavoitteena on oppia selviytymään erilaisissa jokapäiväisissä kielenkäyttötilanteissa, kuten palvelutilanteissa hotellissa, ravintolassa ja ostoksilla. Tavoitteena on, myös oppia kertomaan laajemmin itsestä, omasta perheestä ja asuinpaikasta. Kurssilla painotetaan erityisesti puheen ymmärtämistä. Taitotaso A1.

Harjoitusten tekemiseen riittää tavallinen tietokone, tabletti tai älypuhelin internet-yhteydellä ja sen peruskäyttötaidot (tarvitaan myös kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofoni tai headset). Kurssilla käytetään Studeon digitaalista materiaalia espanjan tiimin kirjailijan toimiessa opettajana (materiaali ostetaan opettajan ohjeiden mukaan Studeosta ja se maksaa 13 euroa).

Kurssin alkaessa osallistujat saavat video-ohjeet materiaalin käyttämisestä ja kurssin ajan jokainen opiskelee itsenäisesti annettujen harjoitusten avulla. Uusia harjoituksia tulee joka viikko kurssin loppuun eli 23.4. saakka.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan lisää espanjaa sähköisesti!

Kurssimaksu: 45 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
22.1.2021
Loppuu:
23.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6499

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content