Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Core kuntoon -verkkokurssi

keskiviikko 21.10. - keskiviikko 18.11.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Paranna ryhtiäsi, kohenna kehonhallintaasi ja löydä syvät lihaksesi – oma coresi! Core kuntoon -verkkokurssi kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta, parantaa tasapainoasi, vahvistaa erityisesti kehon syviä lihaksia ja auttaa sinua löytämään syvän hengityksen liikkeisiin avuksesi. Usein myös selkävaivat helpottuvat ja pinnallisten lihasten kireydet helpottavat, kun coresi on kunnossa.

Viiden viikon verkkokurssilla pääset joka toinen viikko osallistumaan reaaliaikaiseen livetuntiin (jonka saat myös videona, jos et pääse mukaan livelähetykseen) ja joka toinen viikko saat sähköpostiisi videolinkin. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 19.00 – 19.45

Kurssimaksu: 28 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 21.10.
Loppuu:
keskiviikko 18.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kerava/course.php?l=fi&t=9723

Järjestäjä

Keravan opisto
Puhelin:
09 2949 2352
Sähköposti:
keravanopisto@kerava.fi
Kotisivu:
https://opisto.kerava.fi/
Skip to content