Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Body & Mindcare (verkkokurssi)

keskiviikko 14.10. - keskiviikko 2.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Kipua, stressiä, kolotuksia? Kaipaatko elämääsi selkeyttä, kehoosi rauhaa ja ennen kaikkea aikaa itsellesi? Fysioterapian ja psyykkisen valmennuksen yhdistävä kurssi vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä oman kotisi turvassa ja mukavuudessa – täysin omalla aikataulullasi. Opit ymmärtämään kipujen ja kireyksien alkulähteitä ja saat toimivia työkaluja kehon viesteihin. Kehontuntemuksesi paranee harjoitusten rauhoittaessa mielesi hengitykseen ja kehosi äärelle. Kehityt kehosi viestien kuuntelemisessa ja opit hoitamaan kehoasi. Saatat löytää avun myös väsymyksen sekoittamaan mieleen tai uupuneeseen kehoon.

Perehdytään kehon jännitystiloihin ja kireyksiin faskia/lihaskalvolinjoihin perustuen. Opitaan käyttämään lihaksia ja koko kehoa optimaalisemmin, liikkumista ja hyvinvointia tukevalla tavalla. Harjoituksissa otetaan huomioon aina hengitys-, tuki- ja liikuntaelimistön haasteet. Sisältää 8 x 60 min ohjauskertaa ja teoriatietoa. Halutessasi saat yksilöllistä ohjausta kurssin aikana (30min/hlö).Saat parhaimman hyödyn, jos varaat aikaa harjoitteluun myös ohjattujen kertojen lisäksi. Body&mindcare-kurssi tukee mitä tahansa muuta harjoittelua ja toimii hyvin itsenäisenäkin harjoitusmuotona.

Päivä ja kellonaika: Ke: 19.00 – 20.00, 8 ohjauskertaa (10.64 oppituntia)

Kurssimaksu: 40 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 14.10.
Loppuu:
keskiviikko 2.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/naantali/course.php?l=fi&t=3992

Järjestäjä

Naantalin opisto
Puhelin:
02 4345 307
Sähköposti:
paula.neuvonen@naantali.fi
Kotisivu:
https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/naantalin-opisto
Skip to content