Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Bella vista 1 A (verkkokurssi)

3.9.2020 - 22.4.2021

Taka-alalla italialainen rannikkokaupunki, kuvan etuosassa kasveja.

Italian jatkokurssi vuoden verran kieltä opiskelleille. Kurssilla opitaan kielen perusrakenteita ja harjoitellaan yksinkertaisia kommunikatiivisia tilanteita, kuten itsestä ja omasta lähipiiristä kertomista, baareissa ja ravintoloissa tilaamista. Samalla jatketaan italialaiseen kulttuuriin tutustumista esim. musiikkiin, elokuviin, ruokakulttuuriin ja arkkitehtuuriin. Kirjana Bella vista 1 kappaleesta 3 eteenpäin. Kurssi toteutetaan kokonaan etäopetuksena. Taitotaso A1.

Päivä ja kellonaika: To klo 17.15 – 18.45, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 14 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 12 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 72 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 3.9.
Loppuu:
22.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kaukametsa/course.php?l=fi&t=6955

Järjestäjä

Kaukametsän opisto
Puhelin:
044 710 0214, 044 710 0052
Sähköposti:
kaukametsa.opisto@kajaani.fi
Kotisivu:
http://www.kajaani.fi/fi/palveluopas/kulttuuri/kongressi-ja-kulttuurikeskus-kaukametsa-koskikatu-2-4/kaukametsan-opisto
Skip to content