Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

BailatinoSenior®, taso 1B, verkko-opetus (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 7.12.

Paperista leikattuja ihmishahmoja piirissä.
Lattaritansseihin perustuva vauhdikas ja yhteisöllinen liikuntamuoto, jossa opit koreografioita. Turvallisesti kotona!
Tunnin aikana käymme läpi yhdestä neljään tanssia. Tanssilajit painottuvat lattaritansseihin (mm. chacha, rumba, jive), mutta tunneilla käytetään mausteena myös muita tanssilajeja. Tunti koostuu lämmittelystä, tansseista ja venyttelystä / jäähdyttelystä.

Taso 1B: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Lajin perusteiden osaaminen on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä.

Väline: Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää.
Päivä ja kellonaika: Ma klo 13:45 – 14:45, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 31 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E201968

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content