Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

AYO: Romolo – käytännön italiaa verkossa (3 op)

22.9.2020 - 9.2.2021

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.
Haluatko kertailla kirjallisesti italian alkeistason sanastoa ja rakenteita, mutta et ehdi kurssille? Tule harjoittelemaan tehokkaalle verkkokurssille!
Kurssin tavoitteena on harjoitella alkeistason keskeistä sanastoa ja rakenteita kirjallisesti. Lähtötaso A1, alkeiskurssi 1 tai vastaavat taidot. Kurssi muodostuu yhdestä tapaamisesta ja verkossa itsenäisesti tehtävistä harjoituksista.

Kurssin esittely 22.9 klo 18.40-19.25 Peltolan koululla.

Aikuisopistolle maksettavan kurssimaksun lisäksi opiskelijat maksavat 30€:n suuruisen yliopistomaksun Helsingin Avoimeen yliopistoon rekisteröitymisen yhteydessä. Lisätietoa www.ilmonet.f

Aihepiirit: kahvilassa, ravintolassa, hotellissa, vaatekaupassa, apteekissa asioiminen, lomanvietosta kertominen, museoissa, elokuvateattereissa käyminen jne. Arviointi perustuu osaamistavoitteessa ja suoritustavoissa mainittuihin asioihin. Arvosana: hyväksytty/hylätty.Suoritustapa:kotitehtävät, itsenäistä työskentelyä 80 t sekä tapaaminen 1 t.

Koska kurssi on ajastettu opiskelijan pitää suorittaa ja lähettää opettajalle 80 % tehtävistä ajallaan.

Päivä ja kellonaika:  ti klo 18:40 – 19:25, yhteensä 11 tapaamiskertaa
Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet-sivuilla ma 10.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 70 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 22.9.
Loppuu:
9.2.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201907

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content