Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Astangajooga, taso 2-3C (verkkokurssi)

maanantai 3.8. - maanantai 17.8.

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.
Liikunnallinen joogamuoto, joka vahvistaa ja notkistaa kehoa ja mieltä ihanasti.
Astangajooga on ihanan liikunnallinen ja pehmeän dynaaminen joogan laji. Sen harjoittelu sovelletaan jokaisen omaan tasoon ja tilanteeseen. Systemaattisessa järjestyksessä tehdyt liikkeet eli asanat kehittävät joustavuuttasi, lihasvoimaasi ja koordinaatiotasi. Ne kehittävät myös kuntoasi, keskittymiskykyäsi, unenlaatuasi sekä mahdollisuutta nähdä asiat positiivisesti. Pääset taatusti hikoilemaan, mutta samalla rentoutuen ja itsesi kuuntelun taitoa kehittäen. Harjoituksen ytimessä on lämmittävä hengitystekniikka, joka on kuin musiikkia jota liikkeet seuraavat. Harjoitus päätetään loppurentoutukseen.

Joogan sanoin: ”Jos voit hengittää, voit joogata.”Astangajoogaa ei suositella aloitettavaksi raskauden aikana eikä harjoiteltavan raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, vaikka astangaa olisi harjoitellut aikaisemmin.Taso: 2-3C. Teet kurssilla pääosin oman hengityksesi tahtiin etenevää harjoitustasi (mysore-harjoitusta) ohjaajan opastaessa ja avustaessa sinua henkilökohtaisesti. Tälle tasolle ovat tervetulleita kaikki jotka muistavat ainakin seisomasarjan suurin piirtein itsenäisesti ja haluavat edetä harjoituksessaan oman hengityksensä tahtiin.Kurssi kuuluu liikunta-auringon lohkoon “Hikoile ja hengästy.”

Oppimisalustana käytetään Zoomia. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Tarkemmat ohjeet saat kolme päivää ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että Ilmonetissa on voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.

Jos ilmoittaudut 29.7. jälkeen, ota yhteyttä opistoon tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi Muista merkitä viestiin mitä kurssia viestisi koskee.

Kurssimaksu: 29 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 3.8.
Loppuu:
maanantai 17.8.
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203111

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto