Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Asahi -terveysliikunta (verkkokurssi)

torstai 8.10. - torstai 3.12.

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.

Tervetuloa mukaan Asahiin. Livetunnille voit osallistua joka torstai klo 13.00-13.45 tai tehdä harjoituksen milloin sinulle parhaiten sopii, jokainen tunti tallennetaan ja on kurssilaisten käytettävissä 7.12.2020 saakka.

Hyvää oloa Asahista! Hitaat ja pehmeät liikkeet ovat yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia, ja ne tehdään hengityksen mukaan pystyasennossa. Asahi-terveysliikunta sopii kaikenikäisille eikä mitään erityistaitoja tai peruskuntoa vaadita, sillä liikkeet on sovellettavissa kunkin omien voimien ja liikkuvuuden mukaan. Tunti jakaantuu viiteen osioon: rentoutus, niska-hartiaseudun harjoitteet, selän harjoitteet, jalkojen ja tasapainon harjoitteet, lopuksi hengityksen tasaaminen ja mielen rauhoittaminen.

Tunnit pidetään Teams-live ohjelman kautta. Ennen ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka toimia. Jotta pääset tunneille saat joka kerta viimeistään tuntia ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan. 8 kokoontumiskertaa, ei viikolla 43.

Päivä ja kellonaika: To klo 13.00 – 13.45

Kurssimaksu: 28,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 8.10.
Loppuu:
torstai 3.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14708

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content