Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aramean kieli (verkkokurssi)

6.10.2020 - 4.5.2021

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Raamatun aramean verkkoluokkakurssi vähintään heprean nominit opiskelleille. Jos et ole opiskellut hepreaa, niin ota yhteys opettajaan. Aramea on Raamatun kolmas alkukieli, Jeesuksen äidinkieli ja Jerusalemin alkuseurakunnan kieli. Oppikirja Van Pelt: Basics of Biblical Aramaic. Opetusta ei ole 20.10., 9.3., 30.3. ja 27.3.

Verkkoluokassa (Adobe Connect) osallistut opetukseen internetyhteydessä olevalla tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi (Android/iOS). Näet opettajan ja kuulet sekä opettajan että toisten opiskelijoiden puheenvuorot. Näet myös luokan taulun ja keskusteluruudun, johon voit itsekin kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja. Oman mikrofonisi kautta voit halutessasi osallistua keskusteluun ja harjoituksiin.

Voit katsoa oppitunnin tietokoneella myöhemmin myös tallenteelta. Tallenteita seuraamalla voit osallistua kurssille, vaikka et pystyisi olemaan luokassa. Myös tunnilla olleet voivat kerrata opetuksen tallenteelta.

Saat verkkoluokan osoitteen opettajalta sähköpostiisi, joten muistathan merkitä ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 18.45 – 20.00, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä 9 tapaamiskertaa, keväällä 15 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 6.10.
Loppuu:
4.5.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/sotkamo/course.php?l=fi&t=6592

Järjestäjä

Sotkamon kansalaisopisto
Puhelin:
044 750 2078
Sähköposti:
kansalaisopisto@sotkamo.fi
Kotisivu:
https://www.sotkamo.fi/vapaa-aika/kansalaisopisto/
Skip to content