Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Akvarellimaalaustyöpaja syksy (verkkokurssi)

keskiviikko 4.11. - keskiviikko 2.12.

Vesivärimaalaustarvikkeita.

Pikakurssi akvarellimaalauksen maailmaan. Kurssilla kokeillaan akvarellimaalauksen eri tekniikoita, kuten märkää märälle ja kuivaa kuivalle. Teemme kurssilla erilaisia pieniä kokeiluja ja pieniä töitä esimerkiksi jouluun liittyen. Kurssilla voi maalata vaikkapa joulukortteja opettajan ohjeiden mukaan. Kurssi soveltuu kaikille akvarellimaalauksesta kiinnostuneille, aloittelijoille ja jo akvarellimaalausta harrastaneille. Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun facebook-ryhmään, jossa opetus tapahtuu.

Tarvikkeet akvarellivälineet: joko nappivärit tai nestemäiset akvarellivärit, eri kokoisia siveltimiä, 200-300 grammaista akvarellipaperia, lyijykynä, kumi, suttupaperia Ilmoittauduttuasi kurssille saat kutsun suljettuun facebook-ryhmään, jossa opiskelu järjestetään.

Päivä ja kello: Ke: 18.00 – 20.30, yhteensä 5 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 24 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 4.11.
Loppuu:
keskiviikko 2.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/course.php?l=fi&t=12910

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content