Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Akvarellimaalaus, Syksyiset maisemat (verkkokurssi)

lauantai 19.9. - tiistai 3.11.

Vesivärimaalaustarvikkeita.

Lähdepä syksyiselle maalausretkelle! Kukin opiskelija tekee retken itsenäisesti vaikka kansallispuistoon tai takapihalle ja jakaa retken antimet muun ryhmän kanssa verkossa. Ota mukaan kevyet piirustus ja/tai maalausvälineet. Kuulostellaan ja ihmetellään syksyistä maisemaa maalaten. Retkeä voi myös valokuvata ja maalata myöhemmin kuvien pohjalta.

Kurssilla tutustutaan verkko-opiskelun maailmaan matalalla kynnyksellä. Käytämme Pedanet- sekä Adobe Connect -oppimisympäristöjä. Ensimmäinen kokoontumiskerta Sampolassa 19.9. klo 11-13.30 luokassa 333. Kaksi seuraavaa tapaamista verkossa. Halutessaan voi olla myös alusta asti mukana etäyhteyden kautta. Ensimmäisellä kerralla opettaja antaa tietoa tehtävistä, välineistä ja materiaaleista sekä verkko-opiskelusta. Jo ensimmäisellä kerralla maalataan yhdessä syksyisestä asetelmasta tai omista aiheista.

Päivä ja kellonaika: La klo 11.00 – 13.30, yhteesä 3 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 24 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta

 

Tiedot

Alkaa:
lauantai 19.9.
Loppuu:
tiistai 3.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/tampere/course.php?l=fi&t=29467

Järjestäjä

Tampereen seudun työväenopisto
Puhelin:
040 801 6471
Sähköposti:
tyovaenopisto@tampere.fi
Kotisivu:
https://www.tampere.fi/tyovaenopisto/
Skip to content