Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aktivoi ja päivitä ranskaa etänä (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - perjantai 4.12.

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.

Kiirettä pitää etkä ehdi tulla kurssille? Ei hätää, tule mukaan kertaamaan ja päivittämään ehkäpä jo ruostuneitakin ranskan kielen taitojasi joustavasti oman aikataulusi mukaan etäkurssille. Saat viikoittain uuden arkielämän käyttöranskaa harjoittavan aiheen, johon kuuluu kielioppiosion lisäksi kuullun- ja /tai luetun ymmärtämistä sekä n. 30 min. pari-tai ryhmäkeskustelua Zoomin kautta opettajan kanssa sovittavana aikana. Pääpaino on uuden sanaston ja suomalaisille haasteellisimpien kielioppirakenteiden kuten passé composén, imperfektin ja pronominien harjoittelussa. Kurssilla on tarkoitus rohkaistua ja kehittyä lukemaan ja kuuntelemaan autenttisiakin tekstejä ja parantaa omaa kirjallista sekä suullista ilmaisua. Tehtävien vastaukset ovat osittain verkkosivulla ja osan lähetät opettajalle, jolta saat palautteen seuraavalla viikolla. Kurssi sopii kaikille n. 3-4- vuotta opistossa tai lyhyen kouluranskan opiskelleille. Tarvitset internet-yhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana verkko-oppimisalustaan lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua ja tarkemmat ohjeet helppokäyttöiseen verkko-oppimisalustaan Moodleen sekä Zoomiin saat opettajaltasi heti kurssin alussa

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä. Oppimisalustana käytetään Moodlea.

Syyslukukausi: 14.9.2020 – 4.12.2020 (22 oppituntia)

Kurssimaksu: 113,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
perjantai 4.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/helsinginaikuisopisto/course.php?l=fi&t=19138

Järjestäjä

Helsingin aikuisopisto
Puhelin:
(09) 41 500 300
Sähköposti:
toimisto@helao.fi
Kotisivu:
https://helao.fi/fi/etusivu/
Skip to content