Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aikuinen- vauva- sirkus A (4 – n. 12 kk) (verkkokurssi)

maanantai 31.8. - maanantai 23.11.

Vauva ryömii lattialla.

Nauti vauvasi kanssa sirkustelusta – mukavasti kotona! Iloisilla sirkustunneilla harjoittelemme pariakrobatiaa, sirkuseläinten temppuja sekä sirkusloruja rennosti. Toiminta etenee pienen temppuilijan ehdoilla ja tarjoaa aikuisellekin liikkumisen iloa ja tuon hien pintaan. Sirkus on mahtava keino yhteiseen liikkumiseen pienestä pitäen. Taso 1-2 A.

Kurssi sopii vauvoille 4 kk ylöspäin. Kurssi toteutetaan live verkko-opetuksena ja sen linkki lähetetään osallistujille sähköpostitse. Osallistuja tarvitsee käyttöönsä vain tietokoneen/puhelimen internet-yhteydellä, halutessaan kuulokkeet. Mukaan voivat osallistua myös kotona olevat vanhemmat sisarukset / etätyöläiset!

Päivä ja kellonaika: Ma klo 11.15 – 12.00, yhteensä 12 tapaamiskertaa.

Kurssimaksu: 41 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Kirkkonummen kansalaisopisto
Puhelin:
040 126 9312
Sähköposti:
pia.bjorkenheim@kirkkonummi.fi
Kotisivu:
https://www.kirkkonummi.fi/kansalaisopisto
Skip to content