Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aikuinen-vauva jooga 3-10kk, taso 1A, verkko-opetus (verkkokurssi)

keskiviikko 16.9. - keskiviikko 9.12.

Vauva ryömii lattialla.
Ryhdin, selän, lantionpohjan ja niskahartian huoltoa. Myös vauvan satujoogaa!
Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä lempeän mutta tehokkaan joogan avulla – samalla saat ihanaa yhteistä tekemistä vauvasi kanssa! Kurssilla opit käyttämään joogahengitystä jaksamisesi ja palautumisesi tukena, harjoittelemaan selkäystävällistä joogaa sekä vahvistamaan lantionpohjan lihaksiasi. Opit millainen vaikutus hyvinvointiisi on rintarankasi ja niskahartiaseutuasi huoltamisella, kireiden lihasten avaamisella sekä heikkojen vahvistamisella.

Opit myös yhteisiä joogaharjoituksia vauvasi kanssa, vauvan ikiomaa satujoogaa sekä myös yhteistä vauvasirkusta. Kokeilemme myös helppoa musiikkiliikuntaa, johon integroimme dynaamisia jooga-asentoja. Myös yhteiset rentoutumistaitonne saavat hyvää harjoitusta.

Tunnin rakenne elää hiukan vauvojen vireystason mukaan; välillä vauva on mukana liikkeissä ja välillä makoilee / touhuaa omiaan vieressä. Kurssille voi osallistua kun vauva kannattelee päätään (n. 2-3 kk). Yläikärjaa ei ole mutta n. 10 kk eläväisen vauvan kanssa osallistuminen voi olla jo hankalampaa ja suosittelemme silloin taapero-tuntejamme.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.

Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää.
Jos ilmoittaudut mukaan 13.9 jälkeen, niin ota yhteyttä tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi
Päivä ja kellonaika: Ke klo 14:15 – 15:15, yhteensä 11 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 30 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 16.9.
Loppuu:
keskiviikko 9.12.
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203380

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content