Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Adobe After Effects CC, perusteet (verkkokurssi)

lauantai 10.10. - sunnuntai 11.10.

Nainen istuu tietokoneen ääressä.
After Effects -ohjelmalla käsitellään videota, still-kuvaa, grafiikkaa ja tekstiä sekä tehdään luovia, visuaalisia, animoituja efektejä videoon ja elokuviin. Tutustutaan ohjelman käytön perusteisiin. Kurssilla perehdytään käyttöliittymään, erilaisten tiedostojen tuontiin, videon, still-kuvan, grafiikan ja tekstin animointiin, tehosteiden perusteisiin sekä talletukseen eri medioille.
After Effects tuotokset sopivat mm. videoihin, elokuviin, nettiin esim. inserteiksi ja bannereiksi. Tavoitteena oppia ohjelman peruskäyttö ja tehdä pieniä liikegrafiikan töitä. Edellytetään Windowsin tuntemusta, resurssienhallinnan sekä videoeditoinnin perusteiden hallintaa.
Koulutus tapahtuu etäopetuksena, jossa käytetään ilmaista Zoom-sovellusta. Se toimii suoraan internet-selaimesta. Opettaja lähettää etukäteen kurssille osallistujille sähköpostitse linkin etäistuntoon ja opetusmateriaaleihin. Sopii myös niille opiskelijoille, jolla ei ole maksettua After Effects -ohjelmaa itsellään. Adoben sivustoilta saa ladattua trial (kokeilu) -version, joka toimii viikon. Adobe -sivustoille on rekisteröidyttävä, mutta se maksutonta.
Edellytetään Windowsin tuntemusta, resurssienhallinnan tuntemusta, sekä videoeditoinnin perusteiden hallintaa.
Väline: Verkkokursseissa opiskelijalla on oltava oma sähköposti, tietokone/mobiililaite, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käytötaidot.
Oppimateriaali: Opettajan sähköinen oppimateriaali (PDF)
Päivä ja kellonaika: la 10.10. ja su 11.10.2020,  klo 09:00 – 16:00, yhteensä 2 tapaamiskertaa, 16 oppintuntia
Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet-sivuilla ma 10.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 71 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
lauantai 10.10.
Loppuu:
sunnuntai 11.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201363

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content