Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aamuvirkun kotijumppa, verkko-opetus, taso 2A (verkkokurssi)

perjantai 30.10. - perjantai 11.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Aamujumppa kotona. Virkeänä viikonloppua kohti.
Ota digiloikka harrastamisessa ja osallistu liikuntaharrastukseen kotona!
Tällä kurssilla tehdään monipuolista ja tehokasta kotijumppaa. Kurssin harjoitteet ovat helppoja, mutta ne kuormittavat niin lihaksia kuin sydän- ja verenkiertoelimistöäkin. Näin kuntosi kohoaa ja jaksat paremmin arjen kiireissä. Kurssilla tehdään myös tasapainoliikkeitä ja tuki- ja liikuntaelimistöä huoltavia liikkuvuusliikkeitä. Kotijumppa sopii mainiosti kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja hyvinvointiaan.

Taso 2A: Kurssi on fyysisesti keskitasoa, sopii peruskuntoisille. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa kokemusta lajista.

Väline: Harjoitteita varten tarvitset muutaman neliön tilaa, jumppa-alustan, juomapullon, pikkupyyhkeen ja tukevan tuolin lähelle. Osallistumiseen tarvitset nettiyhtyden, tietokoneen / tabletin / älypuhelimen. Verkko-opetuksen alusta on Blackboard Collaborate ja kurssille liitytään nettilinkin avulla. Et tarvitse kirjautumisia, rekisteröitymisiä tai tilejä mihinkään palveluun. Tarkat ohjeet verkko-opetukseen ja linkin liittymiseen saat viimeistään 2 päivää ennen opetuksen alkua.
Kurssin ensimmäinen kerta käytetään verkko-opetukseen liittymisen opetteluun ja verkko-opetuksessa huomioitaviin seikkoihin. Saat “kädestä pitäen” opastuksen digijumppaan. Ensimmäisellä kerralla opettajalta saatavilla myös puhelintuki verkko-opetukseen liittymiseen.
Lisätiedot: HUOM! Liity verkko-opetukseen aina hyvissä ajoin, jotta opetus pääsee alkamaan ajallaan. Avaa nettiyhteys ja liity opetukseen noin 15min ennen opetuksen alkua.
Päivä ja kellonaika: Pe klo 07:00 – 07:45, yhteensä 7 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 22 €

Tiedot

Alkaa:
perjantai 30.10.
Loppuu:
perjantai 11.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203102

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content