Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aamukuntoilu kotona, senioreille, taso 1A (verkkokurssi)

perjantai 30.10. - perjantai 11.12.

Seniori-ikäisiä ihmisiä jumppaamassa käsipainot kädessä.

Miltä tuntuisi aloittaa perjantaipäivä virkeänä ja voimaantuneena?

Ota digiloikka harrastamisessa ja osallistu liikuntaharrastukseen kotona!

Tällä kurssilla tehdään monipuolista ja tehokasta kotijumppaa. Kurssin harjoitteet ovat helppoja, mutta ne kuormittavat niin lihaksia kuin sydän- ja verenkiertoelimistöäkin. Näin kuntosi kohoaa ja jaksat paremmin arjen touhuissa. Kurssilla tehdään myös tasapainoliikkeitä ja tuki- ja liikuntaelimistöä huoltavia liikkuvuusliikkeitä. Kotijumppa sopii mainiosti kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, hyvinvointiaan ja toimintakykyään arjessa.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.Ensimmäisellä kerralla mukaan: Kurssin ensimmäinen kerta käytetään verkko-opetukseen liittymisen opetteluun ja verkko-opetuksessa huomioitaviin seikkoihin. Saat “kädestä pitäen” opastuksen digijumppaan. Ensimmäisellä kerralla opettajalta saatavilla myös puhelintuki verkko-opetukseen liittymiseen.

Päivä ja kellonaika: Pe klo 09:00 – 09:45, 7 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 19 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 30.10.
Loppuu:
perjantai 11.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203103

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content