Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Άλλα μάθαινα και άλλα έμαθα! (verkkokurssi)

tiistai 11.8. klo 08:00 - torstai 27.8. klo 17:00

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Kurssin aiheena nykykreikan verbien aikamuodot ja aspekti. Hämmentääkö kaksi eri imperfektiä? Miten aspektiero ilmenee futuurissa ja käskymuodoissa? Miten suomen perfekti voidaan kreikassa kääntää sekä preesensiksi että imperfektiksi? Selkiytetään näitä verbiopin koukeroita ja harjoitellaan verbejä käytännön tilanteiden kautta. Sopii kreikkaa vähintään 4 vuotta lukeneille ja kertaajille.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Oppimisalusta on Zoom.

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Oppimateriaali: Opettajan materiaali. Lisäksi hyödynnetään verkosta löytyvää oppimateriaalia.

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Muistiinpanovälineet

Päivä ja kellonaika: Ti ja to klo 17:30 – 19:00, yhteesä 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 33 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 11.8. klo 08:00
Loppuu:
torstai 27.8. klo 17:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202109

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content