Tutkimuskysely kansalaisopisto-opiskelijoille

Kuva: Keravan Opisto / Sanna Iranta

Kyselytutkimus on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi!

Oletko aikuinen ja opiskellut elämäsi aikana vähintään kolmena eri vuotena yhdessä tai useammassa kansalais- tai työväenopistossa?  Oppilaitoksen nimi voi paikkakunnasta riippuen olla myös esim. aikuisopisto. Vuosien ei tarvitse olla peräkkäisiä, ja kurssien aiheet voivat olla ihan mitä tahansa. Kurssit voivat olla järjestetyt myös eri kansalaisopistoissa.

Jos olet, pyytäisimme sinua vastaamaan verkkokyselyyn, joka liittyy Kansalaisopistojen liitto KoL:n ja Itä-Suomen yliopiston tutkimushankkeeseen. Nyt käynnissä oleva tutkimus syventää Itä-Suomen yliopistossa jo aiemmin tehtyä tutkimusta kansalaisopisto-opiskelun merkityksestä.

Tutkimuksen tavoitteena on arvioida, millainen merkitys opistoissa opiskelulla on ollut osallistujalle ja ehkä myös yhteiskunnalle. Aikuisopiskelijana juuri sinun kokemuksesi ovat erityisen tärkeitä. Vastaaminen tapahtuu täysin nimettömänä, ja kaikki vastaukset käsitellään ja tulokset raportoidaan luottamuksella siten, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa.

Vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 10-20 minuuttia. Verkossa olevalle kyselylomakkeelle pääset tämän linkin kautta:

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/19348/lomake.html

Kansalaisopistojen liitto arpoo kaikkien vastanneiden kesken 10 kpl Kansalaisopistot.fi-t-paitaa. Kun olet tallentanut vastauslomakkeen, saat näkyviin verkkolinkin, jonka kautta voit halutessasi osallistua arvontaan. Henkilötietojasi ei voida yhdistää kyselyvastauksiisi.

Voit myös jakaa linkkiä kyselylomakkeeseen eteenpäin esimerkiksi ystäville tai kurssikavereillesi.

Etukäteen avustasi kiittäen!

professori Jyri Manninen
Itä-Suomen yliopisto
jyri.manninen@uef.fi
050 381 5359

 

Skip to content